Kundservice

Hittar du inte informationen du söker så tveka inte att höra av dig till oss.

[email protected]
+46(0)8 - 678 07 30

Våra telefontider:
Vardagar 10:00-18:00

Leverans

Tack för att du har valt att handla på Gabucci.se.

Din beställning skickas med Posten. När paketet har kommit fram till ditt lokala uthämtningsställe skickas en avi till dig, antingen via brev eller som sms till det mobiltelefonnummer du angett i kassan. SMS-avisering är helt kostnadsfritt. I meddelandet står på vilket utlämningsställe du ska hämta paketet, samt en kod som du ska ange när du hämtar ut paketet.
Beroende på postgången och var du bor kan leveranstiden variera mellan cirka 2-7 arbetsdagar.

Returer och byten
Vi hoppas att du blir nöjd med din beställning. Om du någon gång mot förmodan inte skulle vara helt nöjd, har du möjlighet att returnera eller byta dina varor.

Ångerrätt – om du ångrar ditt köp
Full ångerrätt gäller 14 dagar från det att du mottagit ditt köp. Vid en retur skall varan vara i oanvänt skick och returneras i originalförpackningen. Med oanvänt skick menas att varan, efter provning, är hel och ren och i säljbart nyskick. Undantaget är underkläder som inte får provas, och de ska returneras i obruten förpackning. Skicka alltid varan tillsammans med kvitto, faktura eller orderbekräftelse och ange orsak till retur. Vid godkänd retur återbetalar vi summan för returen eller hela ordersumman. Har kunden betalat via sin internetbank behöver vi kontonummer för att kunna återbetala ordern. I alla andra fall återbetalar vi automatiskt tillbaka till det kontot som användes i samband med köpet. Kunden står för returporto.

Byten
Gabucci erbjuder 14 dagars bytesrätt på varor i oanvänt skick. Bytesrätten gäller vid t.ex byte av storlek eller färg. Maila kundtjänst på [email protected] eller ring 08-678 07 30 för att få hjälp med att hitta rätt produkt för dig. Kunden står för returporto.

Vi rekommenderar dig alltid att skicka tillbaka paketet som spårbart för att underlätta hanteringen av din försändelse. Du som kund står som ansvarig för returen tills den säkert levererats till oss.

Reklamation
Reklamationen gäller på varor inom 14 dagar från genomfört köp. Reklamation gäller t.ex. vid fabrikationsfel, som till exempel trasiga sömmar. Reklamationsrätten innefattar inte förslitningsskador. Maila vår kundtjänst vid reklamationer innan ni skickar tillbaka returen. Vid godkänd reklamation återbetalar vi summan för returen eller hela ordersumman samt står för returportot.

Ogiltiga returer
Är du osäker på om du har rätt till byte eller retur, var god kontakta vår kundtjänst. Ogiltiga returer kommer skickas tillbaka till kund mot ett förskott på portokostnaden.

Viktigt – kostnad för ej uthämtad paket
Om du ångrar dig innan du får ditt paket bör du ändå hämta ut ditt paket och sedan skicka tillbaka det till oss. Vi tar ut en administrativ avgift på 250 kr för ej uthämtade paket. Anledningen är att det kostar oss väldigt mycket och tar väldigt lång tid att få tillbaka paket som inte hämtas ut.

Beställningar utanför EU
Observera att beställningar gjorda till destinationer utanför EU kan behandlas för tullklarering och därför kan eventuell relevant importtull och skattesatser tillämplas. För ditt lands skatter och avgifter, vänligen kontakta ditt lands tullkontor.

På Gabucci.se har du möjlighet att betala din beställning på följande sätt

Kredit- eller betalkort

Faktura / Delbetalning

PayPal

1. Betalning med kredit- eller betalkort

Tillåtna kort för betalning är VISA, Mastercard, VISA Electron,  Maestro och American Express. Vi  tar inte ut någon extra avgift då du använder denna betalningsform. När du betalar med kort hanteras betalningen av vår betalningspartner DIBS för att garantera snabb och säker betalning.  Köpesumman dras direkt på ditt kort.

Vi accepterar för närvarande endast kort utfärdade i Europa.

2. Faktura / delbetalning

I samarbete med Klarna erbjuder Gabucci faktura och delbetalning.

Klarna Faktura

På Gabucci.se har du möjlighet att betala med faktura. När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter, och betalar alltid efter att du fått hem dina varor.
Allmänna villkor för Klarna Faktura hittar du här.

Klarna Konto / Delbetalning

Betalsättet för dig som själv vill välja hur mycket du betalar varje månad. Men Klarna konto är mer än så. Förutom att du alltid får hem dina varor innan du betalar, samlar du alla dina köp på ett konto. Detta gäller även om du har handlat i flera olika butiker via Klarna konto. Det betyder en enda faktura, oavsett antalet köp.

3.PayPal

Ett smidigt sätt att betala på via kredit- eller kontokort. För att kunna använda detta betalsätt som är både säkert och enkelt så krävs det att du har ett konto hos PayPal som du kan få genom att klicka här. Vi tar inte ut någon avgift vid betalning med PayPal.

Dessa bestämmelser reglerar våra medlemsvillkor. Med medlem avses den som registrerat sig och via e-post fått vår bekräftelse.

Personuppgifter
År 1998 började personuppgiftslagen att gälla. Enligt denna lag måste du samtycka till att vi behandlar uppgifter om dig. Alla personuppgifter du lämnar till oss kommer att behandlas av Gabucci.se i egenskap av ansvarig personal för denna. Informationen kommer att användas i syfte att vi vid köp skall kunna fullgöra våra åtaganden gentemot dig, ge dig bättre service, utföra kreditkontroll, uppmärksamma dig på erbjudanden inom dina personliga intresseområden samt övrigt i marknadsföringssyfte. I ovan syften har vi behov av att föra över dessa uppgifter till våra närstående samarbetspartners. Gabucci.se kommer aldrig att låta tredje part använda dina personuppgifter i marknadsföringssyfte. Du har rätt att efter begäran få ta del av de personuppgifter som finns registrerade om dig. Om uppgifterna är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta har du möjlighet att få uppgifterna rättade eller raderade. Mot bakgrund av den information som Gabucci.se nu lämnat samtycker du, genom att registrera dig eller handla hos oss, till att Gabucci.se får behandla personuppgifter som rör dig i enlighet med vad som framgår ovan, eller vad som i övrigt följer personuppgiftslagen eller motsvarande lagstiftning i respektive land.

Giltighetstid
När du är registrerad som medlem gäller medlemskap tills vidare. Gabucci.se förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren.

Inga förpliktelser
Det kostar inget att registrera sig som medlem hos Gabucci.se och du kan när som helst avsluta ditt medlemskap. Detta gör du på den sida där du ändrar dina personliga uppgifter.

Reservation Force majeure
Gabucci förbehåller sig rätten att annullera en order med produkter som har fått ett oskäligt pris eller annan information på grund av felskrivning. Gabucci kan inte garantera att alla foton återger produktens exakta utseende då olika datorer och skärmar har olika inställningar vilket kan göra att färger kan se olika ut beroende på varifrån du besöker Gabucci.se. 

 Vi reserverar oss även för fel utom vår kontroll såsom force majeure.Nyhetsbrev
När du blir medlem/kund på Gabucci.se kan du välja om du vill ta emot erbjudanden eller inte från oss via mail. Du kan när som helst logga in på ditt konto och tacka nej till framtida utskick.